Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Jun 20, 2023

Jonathan Henningsson är nu i träningen mellan VM och EM i bänkpress. Vid VM satte han alla lyft och två av dem var juniorvärldsrekord, men han vann redan på ingången. Han fick med sig 210,5 kg i klass 83 kg.

Nu ska han tävla som senior på EM och möta den beryktade doktor bänkpress från Ukraina. Hör lite idag hur Jonathans träning ser ut och kommer se ut under sommaren.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.