Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

May 23, 2023

Direkt från Bänkpress-VM i Sydafrika är det sista dagen för den klassiska bänkpressen. Veteranerna är färdigtävlade så väl som juniorerna, och ett par seniorer från svenska truppen. Totalt åtta världsmästare varav en senior är vårt svenska facit än så länge! 

Tyvärr har bedömningen från tävlingen lämnat en bismak och otrevligt avtryck hos coacher och lyftare från flera länder. En inkonsekvent och objektivt sett felaktig bedömning har pågått främst under tisdagen. Över lyftare som står på tur att tävla vilar därmed en väldig oklarhet.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.