Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

May 30, 2023

Bänkpress-VM i Sydafrika fortsatte för många lyftare som en otrevlig upplevelse. Inte bara orättvisa bedömningar utan även felaktiga bedömningar var ett genomgående tema. Lyft som underkändes på minsta möjliga marginaler och världsrekord i överklaganden till juryn. Ofta har man sagt att "det räcker med två vita". Att få två vita här hade en lika hög sannolikhetsfaktor att bli tre röda.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.