Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

May 16, 2023

En av denna gången inte så många veteraner som ska vara med på Bänkpress-VM är Tomas Ring. Tomas är inte bara en veteran i passet, det vill säga att han råkar vara född 1983 eller senare. Tomas är veteran i den bemärkelsen att han har åldern och tiden i sporten. Det finns till och med veteraner som inte levt lika länge som Tomas tävlat.

Första tävlingen ägde rum 1978 och nu 45 år senare är han lika redo som alltid för en ny tävling. Vi snackar lite om satsningen mot VM och hur träningen ser ut. Mer om Tomas kommer ni kunna höra i avsnitt 198 i podcasten Tyngre Kraftsport.

  • 00:01:10 – Tomas in

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.