Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

May 2, 2023

Tommy Påhls, tanken från Borlänge, fyller på med krut i kanonerna inför stundande Bänkpress-VM i Sydafrika. Den 24 maj klockan 16.00 går han upp mot världseliten och ligger nu i hårdaste tänkbara träningen inför detta.

Hör Josef och Tommy prata om passet de körde tillsammans som innehåll 15 set exklusiva max-singlar. Hur de båda tänker om träningen nu sista veckorna inför.

  • 00:01:09 – Tommy Påhls in

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.