Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Apr 25, 2023

Rasmus Mirblom är nu i slutfasen av träningen mot VM i Sydafrika. Rasmus är just nu den bästa supertungviktsbänkaren vi har i Sverige och han spänner bågen hårt.

Sverige har under 2000-talet haft många framgångsrika utrustade bänkpressare. Med detta ha en viss kultur och ett visst träning stänk funnits. Rasmus går nu och drar lite åt ett annat håll. Med det vi vet idag och den utrustningen som finns tränar Rasmus inte enlig den kanske tidigare svenska modellen.

Idag berättar han om sin träning allmänt och i synnerhet om sin träning nu inför VM. Avslutningsvis rör vi också vid när 1000 pounds / 454 kg bänken kommer.

  • 00:07:37 – Rasmus in

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.