Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Apr 4, 2023

Den 1 april 2013 var första gången Josef Eriksson bänkpressade 200 kg. Det har nu gått 10 år sedan dess och mycket och lite har hänt. Tanken på att bänkpressa 200 kg är inte jättevanlig. Att göra det men att sedan klara det är ännu ovanligare.

I det här avsnittet pratar Josef om när han först fick idén att satsa mot 200 kg. Hur den idén kom sig, såg ut och allt runt det. Sedan följer historien därifrån ända fram till mål.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.