Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Mar 28, 2023

Bänkpress-VM i klassisk och utrustad bänkpress går i år i Sydafrika. Tävlingen börjar den 20 och avslutas den 27 maj. Det är flera svenskar som är med och tävlar vilka man kan följa när det drar ihop sig på livestreamen via goodlift.info.

Idag ska Josef Eriksson tillsammans med klubbkompisen och den obesegrade före detta bänkjunioren Steven Örnersted beta sig igenom alla svenska deltagare och deras chanser.

  • 00:01:06 – Steven in

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.