Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Mar 14, 2023

Hur ska du tänka kring ditt viktval vid tävling och framförallt mästerskap? När man tävlar har man ofta en uppfattning om vad man vill lyfta, men det är inte alltid rätt väg att gå.

Beroende på vilken kapacitet du faktisk har för dagen och vad motståndarna klarar är vad som ska avgöra dina viktval. Ibland så måste man ändra sin plan helt och hållet baserat på hur tävlingen ser ut.

Lite tankar kring viktval och strategier, vad lottnummer är och hur det fungerar är vad vi går igenom i dagens avsnitt.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.