Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Mar 7, 2023

Den 18–19 mars är det Bänkpress-SM i Hallsberg. Kategorierna som tävlar är ungdomar, juniorer och veteraner i klassisk bänk och utrustat alla ålderskategorier.

Totalt är det över 280 anmälda vilket är fler än någonsin till något bänk-SM. Tävlingen är över två långa dagar i Sydnärkehallens bollhall. Hör i dagens avsnitt från arrangören Josef Eriksson om upplägget för tävlingen.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.