Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Feb 28, 2023

Den vanligaste supportande utrustningen till bänkpress är nog ändå handledslindor. Handledslindor är något de flesta investerar i före de investerar i ett bra tekniskt utförande. Något som tillhör ett bra tekniskt utförande är hur du greppar stången. Vissa skaffar dem långt innan de egentligen behöver det, mest för att det finns och man får ha det.

Är handledslindor verkligen ett måste för alla i bänkpress? Är det något som faktiskt gör att du kan bänkpressa mera eller kan det till och med hämma din bänkpress? Det ska Josef yttra sig i dagens avsnitt.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.