Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Feb 14, 2023

Vi kommer alltid ha något att gömma oss bakom. Olika anledningar är orsaken till att en utkomst blev det den blev eller inte blev. Går det bra var det uträknat, går det dåligt finns ursäkter och bortförklaringar.

Problemet är att det finns ett bäst före datum för sånt. I dagens avsnitt pratar Josef om hur han under fyra år stått och stampat i samma grop och hans tankar runt det.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.