Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Feb 7, 2023

Då var Bänk-SM i Skövde över! I dagens avsnitt får ni höra Axel Samuelsson och Josef Eriksson gå igenom SM från topp till tå. De pratar om varje klass, vilka de saknade och de olika nivåerna i olika klasser.

Dessutom pratar de om bedömningen kring nya regeln. Eddie Berglund som fick sitt sista lyftet överklagat. Var det rätt eller blev han rånad och kastad under bussen?

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.