Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Jan 31, 2023

Tommy Påhls drog biceps i mitten av september men har sedan dess tagit sig tillbaka och tävlar. Nu går han inte med fullt krut i kanonerna mot SM i bänkpress & styrkelyft. Först ut är då bänken och där är han mer eller mindre ohotad. En sämre singel och det är home run.

I styrkelyftet däremot krävs allt! EN bra böj och mark, men inte mist bänk för att slå ungtuppen Anton Wasser! Hör lite om Tommys förberedelser och tänk inför kommande SM, men också mål och tankar om framtiden i dagens avsnitt.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts eller den plattform du lyssnar på – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.