Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Jan 24, 2023

Styrketräning kan komma i flera olika former. När man tränar för att bli starkare betyder nästan indirekt styrketräning tung styrketräning. Det är allmänt känt att man måste träna tungt för att bli starkare.

Visst, det är väl lite öppet för diskussion, men mer eller mindre. De flesta är ändå väldigt överens om att man måste träna över 80% av max, om inte alltid så ofta. Gärna en gång i veckan alla fall.

I dagens avsnitt så ska Josef Eriksson som många gånger förr hävda motsatsen.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.