Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Jan 10, 2023

Hilma Westerberg är en av de som "drabbas" hårdast i världen av den nya bänkpressregeln. Som ungdomslyftare gjorde hon världsrekord med råge i bänkpress och bänkade mest i svensk historia med 145,5 kg. Utöver bänken kör hon även på för fullt med styrkelyftet. Något som även det då tar en smäll från att bänken tappat kilon.

I år är hon juniorlyftare. Så hon ska slå sig in i en ny ålderskategori och få mattan undandragen med de nya reglerna. Idag berättar hon hur det känns med alla ändringar och hur mycket hon faktiskt tappade på att förlänga lyftvägen.

  • 00:02:00 – Hilma in
  • 00:28:31 – Hilma ut

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.