Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Dec 27, 2022

Elsa Marin Karlsson, 22 år från Spanien, men sedan 2010 mera straight out of Orust. Elsa har tävlat sen 2017. På de åren har hon vunnit ungdoms-SM, junior-SM, Junior-NM och Junior-VM i bänkpress. Nu 2023 gör hon sitt sista år som junior, men går för att vinna Senior-SM och slåss med seniorerna på EM och VM.

Elsa är en av få toppblänkare i Sverige som gynnas av de nya reglerna i bänkpress. Detta gör att chanserna för SM-guld växer och då även möjligheterna att tävla internationellt. Hör Elsa berätta om sin flytt till Sverige, sin träning, skador och syn på motståndare i dagens avsnitt.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.