Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Dec 20, 2022

Då är alla anmälningar inne till Bänk-SM i Skövde! Vi går igenom alla anmälda genom alla viktklasser. Vi pratar om vilka favoriter vi har i de olika klasserna och vilka klasser man kanske ska hålla ett extra öga på.

Hur tror vi de nya reglerna kommer spelas ut? Vad gör man för åtgärder kring rekorden i och med nya reglerna? Får man verkligen tävla och träna i landslagskläderna?

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.