Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Dec 13, 2022

Snygg-Kevin Ericsson från Borlänge tävlade i helgen tillsammans med klubben Borlänge AK på Lag-SM i bänkpress. Borlänge vann på lördagen Lag-SM i styrkelyft och följde upp det med att även vinna Lag-SM:et i bänkpress. Kevin var en del av laget och satsar nu hårt mot Bänk-SM i Skövde den 2 februari.

Idag får vi höra lite hur det var på Lag-SM, hur det är att tävla i lag kontra individuellt. Samt hur hans träning ser ut och hur han tänker med träningen innan SM. Kevin kommer köra i -83 kg klassen som i år, 2022 var den tuffaste klassen på ett bänk-SM på länge!

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.