Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Dec 6, 2022

Tommy Påhls är en av Sveriges bästa styrkelyftare och en av världens bästa bänkpressare. Vid en styrkelyfttävling i början på hösten när han drog 300 kg (och gör en 842,5 kg total) drog han av biceps.

Efter operation och rehab är han tillbaka i gymmet och lyfter hyggligt med vikt. Nu i helgen är det dags för Tommy och Borlänge AK att tävla på Lag-SM. Hör om Tommys rehab, träning, satsning och mål i dagens avsnitt.

  • 00:00:47 – Tommy in
  • 00:32:35 – Tommy ut

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.