Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Nov 22, 2022

Det har varit tävlingssäsong för styrkelyft och bänkpress senaste tre månaderna i Sverige. Under september och november har många tävlat. Efter en sådan period är det bra att sätta sig ner och kolla på hur det gått.

Det faktiska resultatet säger ju sitt, men det säger inte allt. Saker kan gå bra och saker kan gå dåligt. Spelade externa saker in i vår träning? Saker som inte bara hänt i gymmet? I det här avsnittet går Josef igenom sina tävlingar, träning och saker runt om som speglar resultatet.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.