Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Oct 18, 2022

Steven Örnerstedt sjunger på sista versen som junior. År 2023 är han senior och måste börja hävda sig på riktigt. Steven har alltid tävlat i klass -120 kg men är nu mitt uppe i en diet och satsning mot 105an. Det kommer vara mycket dietsnack, men även snack om vikthets. Hur man väger sig och när, vilken vikt man räknar på vågen och hur mycket maniskt beteende man kan utveckla kring detta?

Utöver det blir det snack om optinoja. Hur långt kan man gå med att försöka optimera allt i en vanlig vardag? Vad får man träna och när? Hur viktig är återhämtningen från annan aktivitet innan träningspass? Behöver styrkelyftare komma i bättre generellt fysiskt skick?

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.