Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Sep 27, 2022

Den nya bänkpressregeln kommer med största sannolikhet gälla från och med 2023 och de som uppenbart ligger utanför godkänt djup bör snart se över sitt utförande och träning. Frågan är då den stående, till vad?

Utöver det har vi haft en lång tävlingsperiod nu på fyra veckor. Flera har tävlat på olika nivåer och flera har kanske inte lyckat lika bra på tävling som på träning. Idag pratar Josef Eriksson och Axel Samuelsson om sina egna stolpskott till tävlingar och vad de lärt sig av det.

Det är inte vad du gör i gymmet eller hur du gör det som är det viktiga om du vill tävla. Det viktiga är att du levererar väl på tävlingen.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.