Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Sep 11, 2022

De nya bänkpressreglerna för IPF är nu offentliggjorda. Armbågens position i relation till axelleden är vad som avgör huruvida det är godkänt eller inte. Dock råder osäkerheter kring detta.

Flera är oeniga och osäkra på hur man ska bedöma regeln. Utöver regeln i sig, har det gått rätt till? Får man föra in en ny regel på detta sett rakt upp och ner? Dessa två punkter är vad som kommer behandlas i dagens avsnitt.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.