Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Aug 30, 2022

Den kanske största snackisen inom styrkelyft senaste åren som bara blir större är lyftvägen i bänkpress. Allt fler och fler lyfter kortare och kortare. Ibland så kort att kommentatorerna inte ser att stången flyttar på sig. IPF har nu gått ut och sagt att reglerna SKA ändras.

I det här avsnittet pratar Josef lite om vad som sagts och hur reglerna i bänkpress ser ut. Hur ska en regeländring gå till och kommer bänk ersättas av viktade dips?

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.