Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Aug 29, 2023

Jaha ja! Distriktsmästerskapen i Bänkpress 2023! Nytt PB med minsta möjliga marginal för Josef Eriksson. Hör honom berätta om tiden mellan EM och DM samt hur tävlingen gick.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad...


Aug 22, 2023

Axel Samuelsson har varit med många gånger i podden tidigare, men det har då sällan handlat om honom själv. Idag pratar Josef och Axel om Axels träning och tävlande senaste året från lyftare- och coachperspektiv. Axel har i år vunnit junior-SM, -VM och gjorde nyligen 220 kg på träning och 210 kg på tävling...


Aug 15, 2023

Emelie Åslund började tävla i styrkelyft och bänkpress 2017. Sedan det har det hunnits med lite tävlingar och senast i år en hel del. Sanningen är att hon vunnit varenda tävling hon tävlat på i år. Då är det allt från Norrlandsmästerskapen till VM och nu senast EM.

Emelie har sen hon började tävla som...


Aug 8, 2023

Bänkpress-EM 2023 är över. Efter en intensiv vecka i Frankrike så summerar Josef ihop EM på ett tråkigt, men inte så kul vis. I stort är det bara högläsning av resultatlistorna med sparsamma och inte så ingående kommentarer kring olika fenomen.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt...


Aug 1, 2023

Nu är EM i bänkpress 2023 i full blom! Flera svenska veteraner har redan tävlat och imorgon är det seniorernas tur. En disträ Josef bubblar igenom hur hans egna sista dagar innan EM ser ut.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en...