Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Jul 25, 2023

Med drygt en vecka kvar kollar vi läget med Annika Zelander. Hon ska första gången internationellt tävla i 84 kg-klassen och därmed möta annat motstånd. Vi pratar mycket om träningen nu mot innan VM i våras. Hur ser det annorlunda ut och vad är reflektionerna kring det?

Tyngre Bänkpress är en podcast om...


Jul 18, 2023

Yngve Gustafsson har tävlat i bänkpress så länge man kunnat. Klassiskt såväl som utrustat. Nu ska 64-åringen göra det igen på EM. Yngve dubblerar så han kör med och utan tröja. Vi snackar idag om formen inför tävlingen och hur träningen bedrevs förr i världen.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet...


Jul 11, 2023

Emil Lundgren är junioreuropa- och världsmästare i 74 kg-klassen. Nu till EM går han för första gången upp och möter seniorerna internationellt. Avsnittet blir mycket snack om träning, viktklasser och tankar om framtiden.

  • 00:01:06 – Emil in

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt...


Jul 4, 2023

Hur kan ett typiskt bänkpresspass se ut? Vilka muskler ska man träna och vilka övningar ska man välja? Hur ska man cykla om olika övningar och pass. De punkterna berörs och sys ihop så gott det går under detta avsnitt.

Mer i samma tråd för grundläggande saker kring bänkpress kommer komma under samma titel i...