Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Feb 28, 2023

Den vanligaste supportande utrustningen till bänkpress är nog ändå handledslindor. Handledslindor är något de flesta investerar i före de investerar i ett bra tekniskt utförande. Något som tillhör ett bra tekniskt utförande är hur du greppar stången. Vissa skaffar dem långt innan de egentligen behöver...


Feb 21, 2023

Bänkpress kommer i flera former och den dominanta formen i nästan 20 år var den utrustade bänkpressen. Bänkpress supportad av en tröja som kommer assistera dig att lyfta mera vikt än du gör klarar. Den här utvecklingen sattes igång och smög sig in i sporten 1984 och blev godkänd i IPF/SSF 1993.

Fram till att...


Feb 14, 2023

Vi kommer alltid ha något att gömma oss bakom. Olika anledningar är orsaken till att en utkomst blev det den blev eller inte blev. Går det bra var det uträknat, går det dåligt finns ursäkter och bortförklaringar.

Problemet är att det finns ett bäst före datum för sånt. I dagens avsnitt pratar Josef om hur...


Feb 7, 2023

Då var Bänk-SM i Skövde över! I dagens avsnitt får ni höra Axel Samuelsson och Josef Eriksson gå igenom SM från topp till tå. De pratar om varje klass, vilka de saknade och de olika nivåerna i olika klasser.

Dessutom pratar de om bedömningen kring nya regeln. Eddie Berglund som fick sitt sista lyftet...