Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Dec 19, 2023

Teknik och utförande tjatas det om och att det är viktigt, men kan det slå över? 

Idag pratar Josef om hur han själv många gånger sett att jakten på den perfekta repetitionen och utförandet slår över till något dåligt. Kan det ibland vara bättre att ha ett konsekvent sämre utförande än ett inkonsekvent...


Dec 12, 2023

Då blev det 100 avsnitt av podcasten Tyngre Bänkpress. I detta avsnitt river vi igenom lite kort hur bänkpressen har sett ut från det att övningen kom till och hur det utvecklats genom åren.

Sedan rinner det över i en sammanfattning om hur man ENKELT kan tänka och förhålla sig i styrketräningen för att bli...


Nov 28, 2023

Det huvudsakliga temat för dagens avsnitt är hur lite träning man eventuellt skulle kunna komma undan med. Josef Eriksson har under hösten tränat rekordlite, men trots det om något lyckats bli lite starkare. Varför har han gjort valet och hur tänker han tänker kring att träna mindre?

Tyngre Bänkpress är en...


Nov 21, 2023

Då river vi kort och gott igenom helgen och Järnvägspressen. Med oss detta avsnitt har vi fyra av de fem bästa på poäng. Josef Eriksson, Jonathan Henningsson, Kevin Eriksson och Steven Örnerstedt.

  • 00:04:53 – Gäster in
  • 00:45:42 – Gäster ut

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt...


Nov 14, 2023

Idag snackas om att nu på lördag är det dags för årets häftigaste bänkpresstävling, Järnvägspressen. Den äger rum i Hallsberg 18 november, start 11.00 i Alléhallen.

Sedan även om hysterin som gått för långt med bänkpressdynorna och ett rekord i sjukdom.

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet...