Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Dec 27, 2022

Elsa Marin Karlsson, 22 år från Spanien, men sedan 2010 mera straight out of Orust. Elsa har tävlat sen 2017. På de åren har hon vunnit ungdoms-SM, junior-SM, Junior-NM och Junior-VM i bänkpress. Nu 2023 gör hon sitt sista år som junior, men går för att vinna Senior-SM och slåss med seniorerna på EM...


Dec 20, 2022

Då är alla anmälningar inne till Bänk-SM i Skövde! Vi går igenom alla anmälda genom alla viktklasser. Vi pratar om vilka favoriter vi har i de olika klasserna och vilka klasser man kanske ska hålla ett extra öga på.

Hur tror vi de nya reglerna kommer spelas ut? Vad gör man för åtgärder kring rekorden i och...


Dec 13, 2022

Snygg-Kevin Ericsson från Borlänge tävlade i helgen tillsammans med klubben Borlänge AK på Lag-SM i bänkpress. Borlänge vann på lördagen Lag-SM i styrkelyft och följde upp det med att även vinna Lag-SM:et i bänkpress. Kevin var en del av laget och satsar nu hårt mot Bänk-SM i Skövde den 2 februari.

Idag...


Dec 6, 2022

Tommy Påhls är en av Sveriges bästa styrkelyftare och en av världens bästa bänkpressare. Vid en styrkelyfttävling i början på hösten när han drog 300 kg (och gör en 842,5 kg total) drog han av biceps.

Efter operation och rehab är han tillbaka i gymmet och lyfter hyggligt med vikt. Nu i helgen är det dags...