Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Jul 28, 2022

EM i Klassisk bänkpress avgörs 2-4 augusti. Josef Eriksson möter upp det svenska landslaget för att kolla läget. Idag hör vi hur läget är med Vilma Olsson.

Vilma tävlar normalt och oftast i alla tre grenar, men är bra nog att hoppa in som enbart bänkare i juniorsammanhang. Nu mellan senior- och junior-VM i...


Jul 25, 2022

EM i Klassisk bänkpress avgörs 2-4 augusti. Josef Eriksson möter upp det svenska landslaget för att kolla läget. Idag hör vi hur läget är med Hilma Westerberg.

Hilma är nyligen fyllda 18 år och tävlar i 69 kg klassen, men trots det är hon uppe och bänkar 110 kg på vardagliga basis. Det finns tre tydliga...


Jul 25, 2022

EM i Klassisk bänkpress avgörs 2-4 augusti. Josef Eriksson möter upp det svenska landslaget för att kolla läget. Idag hör vi hur läget är med Micaela Ödling.

Micaela kom trea vid VM 2021 och visar nu upp en bättre form än då. Hör om hur hennes träning mot EM gått och vilka förhoppningar hon har.

Tyngre...


Jul 25, 2022

EM i Klassisk bänkpress avgörs 2-4 augusti. Josef Eriksson möter upp det svenska landslaget för att kolla läget. Idag hör vi hur läget är med Oskar Lindmark Sahlgren.

Oskar var med på Junior-VM i fjol och kom trea. Nu till EM har formen visat sig något bättre och målet är inställt på guld!

Tyngre...


Jul 25, 2022

EM i Klassisk bänkpress avgörs 2-4 augusti. Josef Eriksson möter upp det svenska landslaget för att kolla läget. Idag hör vi hur läget är med Tommy Påhls.

Tommy är topprankad på 240 kg till EM och har goda chanser på att slåss om guldet. Han är starkare och bättre tekniskt än någonsin! Hur känner han...