Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Bänkpress är en podcast om lyftet bänkpress och allt runt det. Podcasten leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt. Du kommer lära dig saker om bänkpress du inte visste att man kunde lära sig. En tyngre podcast om bänkpress finns inte.

Feb 22, 2022

Det här avsnittet är det sista innan ett längre uppehåll av podcasten. I och med det så försöker Josef Eriksson att klämma in det han tycker är de viktigaste bitarna för att lyckas i bänkpress. Detta baserat på vad han själv och de han tränar gjort. Flera olika punkter berörs där han säger sitt om...


Feb 15, 2022

Idag kommer vi prata om hur det kan se hur att träna mot en tävling. Josef Eriksson är cirka 15 veckor från VM i bänkpress där han ska försöka försvara sin världsmästartitel. Han berättar om vilket skick han är i, vad målet är och hur han steg för steg ska lägga upp det för att nå dit.

Tyngre...


Feb 8, 2022

Avsnitt 20 är första frågeavsnittet i Tyngre Bänkpress. Ingen mindre än flerfaldige världsmästaren Freddi Smulter är med och tar emot och svarar på frågor.

Vi får höra Freddi berätta om hur, när och varför han började häcka i bänkpress. Vad hans max är nu. Personbästa i militärpress och HUR man ska...


Feb 1, 2022

Thomas Edvinsson och Karl Malmberg har tävlat i bänkpress och styrkelyft i över tio år och är båda veteranlyftare.

  • Karl blir i år 40 år och med ett tävlings-PB på 177,5 kg i klass 83 kg och har flera SM-medaljer med som bäst silver.
  • Thomas blir 45 i år och har gjort sina bästa bänkar efter 40. Däribland...